Ma'lumotlaringizni o'chirish uchun: platformaga kirib Facebook ulanishini o'chiring (Facebook ro'yxatida), so'ng platforma egasiga yozib hisobingizni to'liq o'chirishni so'rang. So'rov 30 kun ichida bajariladi.
Facebook tomonida ruxsatni olib tashlash uchun: Facebook → Sozlamalar → Biznes integratsiyalari → ilovani o'chirish.